Lite partey, partey
Vad säger vi om lite hummer?
Till och med Gratinerad hummer med basilika och oliver. mmmm mmama
Underbart gott och vilken aptitretare, funkar bra som förrätt, en middagsbjudning då du inte bara vill stå i köket.
You with me sister..
Vi börjar med den underbara blandningen.
Hacka 100 g oliver och 1 kruka basilika i en matberedare. Blanda detta med 2 dl Créme fraiche, 1 pressad vitlök och 1 dl riven västerbottenost.
Sedan tar vi och delar 2 st hummer på längden, ta bort magsäck, tarm och knäck klorna - var inte rädd att ta i.
Lägg detta på en plåt, sätt ugnen på GRILL och bre bladningen på hummern - sedan in med godsakerna
Undertiden är det bara att servera lite bubbel och efter ca 8 minuter har den fått lite färg och är delicious
Till och med Gratinerad hummer med basilika och oliver. mmmm mmama
Underbart gott och vilken aptitretare, funkar bra som förrätt, en middagsbjudning då du inte bara vill stå i köket.
You with me sister..
Vi börjar med den underbara blandningen.
Hacka 100 g oliver och 1 kruka basilika i en matberedare. Blanda detta med 2 dl Créme fraiche, 1 pressad vitlök och 1 dl riven västerbottenost.
Sedan tar vi och delar 2 st hummer på längden, ta bort magsäck, tarm och knäck klorna - var inte rädd att ta i.
Lägg detta på en plåt, sätt ugnen på GRILL och bre bladningen på hummern - sedan in med godsakerna
Undertiden är det bara att servera lite bubbel och efter ca 8 minuter har den fått lite färg och är delicious
Kommentarer
Trackback