Reklam på TV! Man blir ju jävligt sugen på att ta ut en semestervecka till!

Segla i Kroatien

Häng med till Kroatien!

Kliv ombord – segelbåten och lyxhotellet är redan bokade

Nu söker vi dig som vill ut på en ny, spännande reportageresa. Vi har chartrat en egen segelbåt och bokat ett lyxhotell för dig och dina vänner.
Den 8 maj landar tre personer på flygplatsen i kroatiska Split. Uppdraget är att tillsammans med en filmfotograf göra ett resereportage för Reseguiden. I hamnen väntar en egen segelbåt, inklusive svensktalande skeppare och guide. Tillsammans bestämmer ni rutt utifrån vädret och vad ni vill se i den världsberömda kroatiska skärgården. Precis som när Håkan Magnusson åkte till Zanzibar är det du som gör reportaget och vi som betalar resan.
Efter seglingen väntar en skön resort
Efter tre dygn till havs avslutas veckan med några lugnare dygn på Solaris Hotell Resort, norr om Split. Här finns en fyra kilometer lång strand, en av Kroatiens största spaanläggningar och möjligheter till spännande utflykter.
Vi vill ha din anmälan – nu!
Har du två kompisar, med eller utan segelvana, som har möjlighet att komma loss 8-15 maj vill vi att du skickar in en anmälan. Det är bara att klicka på länken nedan. Vi påbörjar urvalsprocessen så fort ansökningarna börjar komma in, så gör det redan i dag. Klicka här för att anmäla dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0