SÖK! Jag skulle söka direkt om jag inte jobbade dagtid!

Platsbanken

KROKIMODELL

EXTRAJOBB SOM KROKIMODELL

Atelier Stockholm - The Swedish Academy of Realist Art grundades 2006 och erbjuder en gedigen utbildning i realistisk och kreativ teckning och måleri. Utbildningen är utarbetad för att få fram konstnärer som kan skapa personlig samtidskonst med samma kunskap, skicklighet och skönhet som många av de tidigare mästarna hade. Kursplanen har utarbetats efter de bästa och mest effektiva traditionella metoder och tekniker som bland annat använts under renässansen, vid 1700- och 1800-talets europeiska konstakademier och som ännu används vid den ryska konstakademien. Se gärna skolans hemsida för mer information.

Vi söker nu krokimodeller, inget krav på tidigare erfarenhet. Sökande måste vara över 18 år. Gärna rödhårig kvinna, men inget krav. OBS! Posen är avklädd, dvs. helt utan kläder.
OBS! Du måste kunna vara modell alla dagarna - sök inte jobbet om du inte kan varje morgon under denna period.



Arbetstid: 5 dagar i veckan kl 9:00-12:00
Datum: 26 april - 26 maj 2010. Med undantag 13-14/maj

Lön: 100 kr/timme
Sista ansökningsdag: snarast 
 

Bifoga namn, adress, telefonnummer, ålder och ett porträttfotografi och en kort text om varför du tror du skulle passa bra som konstmodell. Ansökningar som inte inkluderar denna information besvaras ej. Var vänlig och skicka informationen i vanlig e-mail text med bifogat foto.
Beskriv också om du har tatueringar och hur stora och var de sitter. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0